Dive Technics biedt de grootste collectie van duik- en watersportaccessoires beschikbaar in Europa. Ons assortiment bevat meer dan 4000 producten zoals: zwembadspeelgoed en accessoires, ATEX werklampen, duiklampen, duik messen, thermische onderpakken, onderwaterfotografie, duik cilinders, zuurstof kits, loden gewichten, speciale lijmen en nog veel meer.

Op de top van onze brede product portfolio, bieden wij op maat gemaakte diensten, zoals logo bedrukking, etikettering en verpakking van onze OEM-producten.  Met deze grote verscheidenheid aan producten is onze focus gericht op de wederverkoop markt (watersport en duik winkels, zwembad en spa winkels) en de professionele markt (professionele duik- en opleiding, brandbestrijding en opleiding, industrie).

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf gevestigd in Broechem. Door onze uitstekende logistieke ligging zijn in staat om snel en soepel te verzenden door heel Europa.  De kantoren en het magazijn (1500 m²) zijn allemaal gelegen in een gerestaureerd historisch gebouw dat fungeerde als een mechanische molenhuis.